Fananammas piskor

Fanny Lindström

Jag är en kvinna som tror på styrka. Jag är rak på sak, brutalt ärlig och vågar se saker och ting för vad de är. Det är med dessa styrkor jag hjälper mina kunder att komma förbi sina hinder i livet.

Jag älskar då musiken dundrar och svetten sprutar men också då lugnet faller i en nersläkt sal och alla hjärtan bultar som ett. Balansen som behövs för att få livet att le.

I nästan 20år har jag byggt upp en underbar samling av licenser och utbildningar som jag tillsammans med all arbetserfarenhet står stolt med. Jag har jobbat fram våra egna träningskoncept "IT" där fokus ligger på att utmana både psykiskt och fysiskt. Ibland behöver vi en vänlig knuff för att våga utmana.

Då jag inte agerar sadist lever jag livet på landet tillsammans med min man, mina barn och våra eko-djur! Efter ett liv med träning för tävling och fysisk prestation har jag hittat den "vardagsmotion" som passar mig. Jag tränar för att känna mig stark och för att orka med det fysiskt utmanande liv jag valt att älska och leva.

Susanne Sirén

Jag heter Susanne Sirén, uppvuxen på Åland och bor nu i Jomala med min man och två barn.

Jag är i princip allätare inom träning, men det som ligger lite extra varmt om hjärtat är kampsport och gruppträning. 

Jag anser att träning skall vara roligt, utmanande och utvecklande, vilket jag använder för att pusha mina deltagare till de resultat de strävar efter. Jag vet att alla kan mera än vad dom tro och älskar därför att älskar jag att peppa och pusha mina kunder utanför deras bekvämlighetszon!

Patricia Sirén

Patricia Sirén heter jag (just nu mamma ledig) 25 år gammal och nybliven mamma ❤️

Min passion för mat har funnits sedan liten då jag ofta stod med pappa i köket och ville hjälpa till med middagen. 
Jag är utbildad kock, servitör, bagare/konditor och även avklarat en hospitality management utbildning på högskolan.

Jag älskar nya utmaningar och en arbetsdag som inte är lik den andra, de är då man lär sig och utvecklas! I Fananamma köket är inget omöjligt och vi jobbar alltid mot nya mål och blicken framåt! 

Att börja jobba i Fananamma köket var en av de bästa beslut jag gjort i mitt liv, att få laga riktig mat från grunden i kombinationen av surdegsbröd o sockerfritt bakande är precis vad jag älskar och brinner för!

Ida Snellman

Jag heter Ida Snellman, är 27år och kommer ursprungligen från Borgå men bor nu i Eckerö med min sambo och våra två barn.

Jag har alltid haft ett stort intresse för matlagning och hälsa men inte alltid själv levt så hälsosamt. Hösten 2015 bestämde jag mig att nu får det vara nog, jag vill känna mig bra i min kropp så anmälde mig till Fananammas kom igång grupp, det var väl där det "spårade ur".

Idag älskar jag att både laga och äta god, näringsrik, hälsosam mat och träningen går självklart hand i hand med det, en kombination som får vem som helst att må bra!

Ken Landström

Jag är Ken Landström. En 31 årig ålänning som bor i Mariehamn tillsammans med min dotter Alma. Till vardags jobbar jag som handledare för utvecklingsstörda på Ålands Omsorgsförbund.

Jag har alltid tyckt om att röra på kroppen, men det var en period i mitt liv där jag levde på ett självdestruktivt sätt och var beroende av att injicera droger. 

Friskvård blev min räddning från en tidig död och ett miserabelt liv. Därför betyder det mycket för mig att kunna dela min passion för det med andra. 

Som instruktör strävar jag efter att vara så närvarande som möjligt med och se dig som tränar. Jag gillar också att utmana och knuffa dig förbi dina upplevda begränsningar.

Malin Nordlund
Mitt namn är Malin Nordlund, jag är  23 år gammal och licenserad personlig tränare sen ett år tillbaka. Mitt intresse för träning och hälsa har utvecklats från åren jag hållit på med dans som fortfarande ligger närmast hjärtat, men med tiden har jag lärt mig att älska nästan all typ av träning! Det är med hjälp av träningen som jag hittar fokus i vardagen och det ger mig det där lilla extra självförtroendet man så ofta behöver. 
 
 Som personlig tränare vill jag hjälpa personer till att känna sig starkare och friskare. Jag fokuserar mycket på tekniken i övningar då jag tror på att det är därifrån man får resultaten! Jag tycker att träning ska vara lättillgängligt och jag älskar hur man med enkla medel kan göra en lätt övning till riktigt utmanade, helt beroende på vilken nivå man är på! Jag anser att den bästa investeringen man kan göra är i sig själv och det för mig innebär en funktionell kropp och ett hälsosamt tänk som håller i längden.
 
Jag brinner för rörelseglädje och tycker att träning ska vara rolig och utmanande. Jag älskar när svetten sprutar och musklerna får jobb och det är den känslan jag som instruktör vill föra vidare under mina pass. Jag ser gärna att alla går ut ur salen med svettigare kläder och ett lite större leende på läpparna än när de kom!
Elin Liewendahl

Jag heter Elin Liewendahl och är en träningsgalen tjej på 23 jordsnurr som bor i Mariehamn. 

Som 14 åring anlitade jag Fanny som PT och hon öppnade upp en helt ny värld för mig och ändrade min livsstil tidigt vilket jag är förevigt tacksam för. Mitt intresse för hälsa och träning har bara växt sen dess och jag älskar att tävla, utmana och bli utmanad. 

På mina klasser vill jag hjälpa och pusha dig förbi alla eventuella hinder som du stöter på som kanske håller dig tillbaka från att ta ditt stora kliv vidare. Kan vara allt från självförtroende och dagsform till fysisk råstyrka och teknik. Jag kommer hålla din motivation uppe med att alltid servera nya utmaningar då du starkt och stolt kliver framåt på din resa.

Mitt mål är att du når dina mål .