Våra klasser

GRUPPTRÄNING A LA FANANAMMA

För att öka styrka, kondition och uthållighet behöver du bara göra en sak; BÖRJA!

Vi har alla varit nybörjare och detta motto kommer du att känna av i alla våra  klasser. Alla kan, alla vill! 

Vårt egna träningskoncept "IT" är utvecklat efter hur vi själva älskar att träna. Tungt och med glimten i ögat! 

 

Här nedan kan du läsa vidare om alla våra klasser! 

Du som är hemma med barn eller annars bara vill ha med dig dina små då du kommer på jumppa kan kolla här hur och när du kan göra detta. "Light-träning"; super kul för både dig och ditt/dina små.

Sommarschema hittar du här!
 

STRENGTH IT!
Klassen där du verkligen kan utmana dig både psykiskt och fysiskt. Du kämpar mot klockan genom hela passet och tar i precis så mycket du kan och vill. 
15 övningar i 3 block; kondition, styrka och bål.

Denna klass passar både stora och små, vältränade och nybörjare. Du kan anpassa tempo och teknik i samtliga övningar.

 

MIX IT!
Vår klassiska cirkelträning som får fart på hela kroppen. Här jobbar du igenom tio stationer till fartfylld musik och peppade ord.

Denna klass passar precis ALLA. En perfekt klass för dig som vill börja testa vad din kropp går för eller kanske behöver anpassa tempo eller teknik i någon övning. Vi hjälper dig mer än gärna här.

 

MIX IT! - KETTLEBELL
Tio stationer ren och underbar utmaning. På varje station jobbar du med en kettlebell-kula och tar i allt du vill och kan.

Denna klass passar dig som älskar att känna att du verkligen tränat. Här har du möjlighet att kontrollerat utmana dig själv och din kropp.

 

MIX IT! - PULS&ABS
Den skönaste kombination av konditionsträning och styrka för magen. I 45minuter jobbar du så svetten sprutar och magen skriker.

Denna klass är perfekt för dig som vill pressa dig detdär lilla extra. Konditionen höjer du sakta men säkert för var gång och magen blir mer uthållig och stark.

 

SHAPE IT! - MAGE 
Under 45minuter jobbar vi magens alla underbara delar. Med fokus på rätt och en teknik som sitter kommer du att känna precis var det skall ta.

Denna klass passar dig som vill ta din magträning till en ny nivå. En perfekt start på fredag och helg.

 

SHAPE IT! - RUMPA (30minuter)
Snabbt och så otroligt effektivt; som det skall vara när du tränar smart! 
Här jobbar du med foksu på känsla för att hitta och bygga! Vi jobbar med gummiband som hjälper din kropp att spänna på precis rätt sätt.

Denna klass passar ALLA. Lite extra bra för dig som vill forma och lyfta din stuss.

 

MOVE IT!
Rörelseglädje för hela slanten. I 45minuter släpper vi kroppens egna MåBra-hormoner loss och bara rör oss till glad och galen musik. 
Dans utan svåra steg eller koordination.

Denna klass passar precis alla som älskar att skaka på rumpan och bara ha kul (och på samma gång träna kondition samt styrka i ben, rumpa och mage!)

 

FEEL IT!

Fananammas egna underbara tolkning av pilates. Kroppskontroll, rörelighet och styrka in på djupet. Under denna klass får du röra kroppen i lugn takt till skön musik. Du utmanar dig stegvis och jobbar upp en värme som håller i sig resten av dagen. 

Denna klass passar dig ALLA, men lite extra dig som vill bli smidigare och lära känna din kropp för att få bättre kontroll i all annan träning du gör. Ett skönt komplement till tung styrketräning och löpning. 

 

FEEL THE MOVE!

En FANtastisk klass där rörelseglädje möter mjuk pilates. Med inspiration från balett och capoeira till inslag av tuff core-träning. Rörlighet, styrka och underbar Fananamma. 

Denna klass passar ALLA. 

 

SWEAT IT-ÖVERKROPP
En skön träning för hela din överkropp. Här utmanar vi rygg, axlar, armar och bröst; med ett extra fokus på hållning. 

Denna klass passar ALLA. Ett perfekt träning för dig som har ett stilla sittande jobb eller för dig som söker ett komplement för löpning eller annan nedrekroppsträningen. 

 

SWEAT IT-PULS

Konditionsträning, blod svett och glädjetårar. En härlig utmaning för dig som älskar att ta ut dig detdär lilla extra. Vi kryper, springer och hoppar i intervaller som heter duga. Alla jobbar så hårt de kan och kämpar för att nå dagens mål.

Denna klass passar dig som vill utmana och på samma gång få upp puls och svett. 

 

FIGHT IT!

Fartfylld kampsportsinspirerad konditionsträning. Under dessa 45 minuter så slår och sparkar vi i luften till drivande musik! Du får möjlighet att utmana dig till din absoluta gräns och ta dig utanför din bekvämlighetszon!

Denna klass passar dig som gillar att träna till hård musik och verkligen få slå och sparka omkring dig en stund. Här får du ropa, skrika och verkligen låta fightern i dig ta plats!

 

SENIORTRÄNING

Rörelseglädje, samvaro och härlig stämning. Vi tror att alla kan träna på ett eller annat sätt. På denna klass jobbar vi i lugn takt igenom hela kroppen; styrka, smidighet och puls. 

Denna klass passar dig som vill träna för att hålla igång på ett roligt sätt. Tillsammans i grupp är allt så mycket roligare.