Personlig träning

Träning, livstil & kost
Vi hjälper dig hela vägen

PT / Personlig Träning

Ett strålande sätt att komma igång med en ny rutin är att ta hjälp av någon som både piskar och peppar. Detta är precis vad personlig träning är hos oss på Fananamma. Är det sedan en ny träningsrutin, ett nytt tänk kring kosten eller att hålla fokus på ett starkare och mer positivt liv.

Börja såhär:
Vi rekommenderar alltid att du börjar med en konsultation. Där vi sitta ner och i lugn och ro se över ditt mål. Tillsammans bygger vi en passande plan i enlighet med ditt mål. Under denna träff ser vi även över din kosthållning och andra resurser samt hinder som kan dyka upp under resans gång.

Dina alternativ är bland annat:

Träna hos oss

Efter konsultationen har din personliga tränare gjort upp en plan för din träning. Så nu är det dags för genomgång samt utförande. För oss är det både viktigt att din kropp svarar på rörelserna samt att du känner dig säker att utföra ditt program. Du som kund väljer själv om du vill ha pisk av din personliga tränare varje gång du tränar eller enbart vid start samt uppföljning av resultat. För bästa resultat rekommenderar vi två träffar utöver konsultationen.

Personlig Träning (pris/träff):
Konsultation = 60€
Personlig Träning = 70€
Personlig Träning i par = 95€
Personlig Träning i grupp (max 5) = 150€
Vägning/Mätning med genomgång av plan,
resultat och feedback (15min) = 25€

Startpaket: 150€ för en konsultation + två genomgångar
Träffarna sker inom en månad, så att du på bästa sätt kommer igång

Träna Hemma

Efter konsultationen har din personliga tränare gjort upp en plan för din träning. Så nu är det dags för genomgång samt utförande. För oss är det både viktigt att din kropp svarar på rörelserna samt att du känner dig säker att utföra ditt program. Du som kund väljer själv om du vill ha pisk av din personliga tränare varje gång du tränar eller enbart vid start samt uppföljning av resultat. För bästa resultat rekommenderar vi två träffar utöver konsultationen. Se startpaket här!

Personlig Träning Online – kostupplägg och mentalfokus
4 veckor (enbart hemmaträning med videoklipp)= 49€
6 veckor = 200€
12 veckor = 350€
24 veckor = 550€
Fananammas livstilsprogram (52 veckor) = 990€ (1-4 rater)

Kostrådgivning

Vi på Fananamma tror på att “hålla det enkelt så det håller enkelt”. Detta kan dock vara svårt i början och där kan vi hjälpa dig.

Efter din konsultation gör din personliga tränare upp en plan som passar ditt mål och den livsstil du önskar jobba för. Vi vill bygga starka kroppar med riktig mat och detta är även vår röda tråd i alla våra kostupplägg. Vi rekommederar även här att du tänker långsiktigt och då färdigt bokar in en uppföljning så du lättare kan hålla fokus på målet. Viktnedgång, viktuppgång eller rutiner som håller. Se även Personlig Träning Online med inritning på kost för mer stöd och inspiration i en livsstilsförändring.

Mentalträning:

Våra vanor är till för att hjälpa oss i vardagen. Dock är det lätt att våra vanor förändras till ovanor om vi inte håller fokus på rätt. Här kan vi med hjälp av mentalträning och målfokusering hjälpa dig hitta en bana du känner att du kan jobba och bygga vidare på. Kontakta oss för mer information och bokning av konsutlation.

Vad är PT-online?
Svaret är beroende av ditt mål; vi utformar ditt upplägg utifrån det.
Du kan träna hemma, gruppträning, gym, utomhus, lagsport mm. den form som passar dig bäst. Veckoschemat för din träning och kostupplägg formar vi åt dig efter ditt mål, dina förutsättningar och din vardag.

När du valt ditt paket, startar vi upp dig genom att skicka startfrågor för din PT-online tid via mail/facebook. Du får tillgång till ett onlinesystem där du kan titta på videoklipp med utförande av övningarna i ditt hemmaträningsprogram. Vi kör alla våra kunder individuellt och svarar personligt på dina rapporter.

Vad ingår då i PT-online?
– Träningsupplägg (veckoschema)
– Hemmaträningsprogram (tillgång till vårt onlinesystem med videoklipp på dina övningar)
– Kostrekomendationer
– Onlinehjälp att hålla fokus och på banan mot ditt mål med hjälp av veckorapport och stöd/pisk
– 50% rabatt på gruppträning hos oss på Fananamma (gäller samtliga onlinepaket)

Stela och ömma muskler?

Nu kan du även boka in dig på en terapeutisk töjning och muskelavspänning hos oss på Fananamma.
Att få hjälp med att stretcha igenom kroppen är inte bara skönt utan även ett väldigt effektivt sätt att öka rörlighet och muskelbalans i bland annat höfter, rygg och axlar.
Boka en 30min behandling (45€) eller 30+30 (79€) där vi kör lätt träning först och sedan en skön stretch på det ✨
Boka via mail Fanny@fananamma.com