Gruppträning

GRUPPTRÄNING, MAMMATRÄNING
& PT VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

Gruppträning

Kom som du är och hur du än känner dig:
Mjuka kläder, vattenflaska och eventuellt
svetthanduk. Vi rekommenderar att du har skor på
under Mix IT och Sweat IT klasserna.

Frukost serverar vi på plats på fredagar men som takeaway alla vardagar.

Omklädningsrum och dusch:
Efter alla våra klasser har du möjlighet att duscha
och på fredagar även bada bastu.

Drop in på alla klasser. Kom när du vill och kan!

Se hela schemat här

Priser

Priser hösten 2022
Gruppträning samt gym
10ggr kort 85€
10ggr kort special* 55€
Månadskort Gruppträning 95€
Månadskort special* 75€
Månadskort+ 105€
Säsongskort (fri gruppträning och gym sept-dec)  300€
* Du med specialpris är:
Studerande, pensionär, föräldraledig, vårdledig, långtidssjukskriven eller ”sjömanspartner”.

 

Våra klasser!

Gruppträning a la Fananamma
För att öka styrka, kondition och uthållighet behöver du bara göra en sak; BÖRJA!
Vi har alla varit nybörjare och detta motto kommer du att känna av i alla våra klasser. Alla kan, alla vill!
Vårt egna träningskoncept “IT” är utvecklat efter hur vi själva älskar att träna. Tungt och med glimten i ögat!

Du som är hemma med barn eller annars bara vill ha med dig dina små då du kommer på jumppa kan kolla här hur och när du kan göra detta. “Light-träning”; super kul för både dig och ditt/dina små.

Läs mer om vårt utbud:

STÅMP IT
Höstens nyhet! Ståmp IT är en svettig pulsklass på step up bräda! Med brädan som redskap utmanar vi flåset med roliga och utmanande övningar på brädan!

BYGG IT
En överkroppsklass a la Ken! Med olika fokusområden vecka för vecka, utmanar vi överkroppen med olika redskap och övningar!

KILL IT
Gruppträning enbart för MÄN! Denna klass riktar sig till herrar. Ken utmanar gubbarna att testa sina gränser och utvecklas!

STRENGTH IT
Klassen där du verkligen kan utmana dig både psykiskt och fysiskt. Du kämpar mot klockan genom hela passet och tar i precis så mycket du kan och vill.

15 övningar i 3 block; kondition, styrka och bål.

Denna klass passar både stora och små, vältränade och nybörjare. Du kan anpassa tempo och teknik i samtliga övningar.

MIX IT!
Dessa pass kan du som nybörjare eller van utmanare köra! Här tar du i på din nivå och utmanar stegvis allt efter att piskan viner!

Mix IT-light
En fartfylld klass med roliga övningar för dig som vill träna igenom hela kroppen med piskan på ryggen. På denna “light-klass” får du ha med dig barn utan extra kostnad.

Mix IT-överkropp
En sann utmaning för just överkropp. Efter denna klass kan det vara bra att få hjälp med shamponeringen!

Mix IT-kettlebell
Styrka och Fananamma! Tio stationer med enbart kulor som motstånd. Här tränar du hela kroppen på det skön-tunga sättet kettlebells gör.

Mix IT-puls&abs
Svett, endorfiner och galen energi. Här blandar vi ihop konditionsträning med de bästa magövningarna för att krama det sista ur vardagen.

Mix IT
Blanding av allt. Puls, styrka, uthållighet och mage i 10 utmanande stationer!

SHAPE IT!
Snabbt och så otroligt effektivt; som det skall vara när du tränar smart!

Här jobbar du med fokus på känsla för att hitta och bygga! Vi jobbar med gummiband som hjälper din kropp att spänna på precis rätt sätt.

Denna klass passar ALLA. Lite extra bra för dig som vill forma din kropp.

MOVE IT!
Rörelseglädje för hela slanten. I 45minuter släpper vi kroppens egna MåBra-hormoner loss och bara rör oss till glad och galen musik.

Dans utan svåra steg eller koordination.

Denna klass passar precis alla som älskar att skaka på rumpan och bara ha kul (och på samma gång träna kondition samt styrka i ben, rumpa och mage!)

FEEL IT!
Pilates a la Fananamma. En skonsam träningsform för dig som önskar träna upp styrka, balans och kontroll i hela kroppen. Vi jobbar stegvis och utmanar våra kroppar på den nivå vi är på.

Feel IT&Relax
En klass för dig som vill sträcka ut och stärka kroppen i ett lugnt tempo för att sedan varva ner och lära dig slappna av. Vi jobbar nere på mattan genom hela klassen.

Feel IT-light
Nybörjar pilates. För dig som behöver börja lugnt och fint. Hitta magen, ryggen och “knipet”. Vi jobbar lugnt med ett fokus på stabilitet och kontroll. (Här får du även ha dina små hjärtan med dig om du vill.)

Feel IT!
En klass för dig som vill väcka kroppen på ett underbart sätt. Här leker vi med tempo och känner hur värmen kryper fram för att skapa den skönaste känslan av styrka och fokus. Vi jobbar nere på mattan genom hela klassen.

Lördags(mys)Feel IT!
Styrka, balans, värme och den skönaste Fananamma. Här börjar vi stående för att steg för steg ta ner allt det fina till mattan. Från denna klass går du hem svettig, nöjd och mentalt stark!

Feel The Move
Då du mixar balett, pilates, rörlighet och glädje får du “FeelTheMove!”. En klass för hela din kropp. Vi leker med styrka, balans och rörlighet i takt till skön musik. Från stående ner till mattan.

Alla varmt välkomna med!

Hitta den klass som passar dig och älska känslan som uppstår då styrkan och viljan möts på mattan.

SW IT-ÖVERKROPP
En skön träning för hela din överkropp. Här utmanar vi rygg, axlar, armar och bröst; med ett extra fokus på hållning.

Denna klass passar ALLA. Ett perfekt träning för dig som har ett stilla sittande jobb eller för dig som söker ett komplement för löpning eller annan nedrekroppsträningen.

FIGHT IT!
Fartfylld kampsportsinspirerad konditionsträning. Under dessa 45 minuter så kommer du att få slå och spark vi i “luften”, med dig själv som motståndare!

Du får möjlighet att utmana dig till din absoluta gräns och ta dig så långt du vill och vågar utanför din bekvämlighetszon!

Denna klass passar dig som gillar att träna till lite hårdare musik. För dig som vill gå in i dig själv och bara få slå och sparka omkring dig en stund. Här får du ropa, skrika och verkligen låta fightern i dig ta plats! Passar såklart både nybörjare samt inkörda slagsbultar.

SENIORTRÄNING
Rörelseglädje, samvaro och härlig stämning. Vi tror att alla kan träna på ett eller annat sätt. På denna klass jobbar vi i lugn takt igenom hela kroppen; styrka, smidighet och puls.

Denna klass passar dig som vill träna för att hålla igång på ett roligt sätt. Tillsammans i grupp är allt så mycket roligare.

KOM IGÅNG!

Fananammas tips för att lyckas:
– Acceptera ditt nuläge
– Bestäm dig för en förändring
– Lägg upp ett mål
– Lägg upp en plan på hur du skall ta dig till ditt mål
– Följ din plan

Har du försökt detta men inte lyckats?

Kontakta oss