Personlig träning

Personlig Träning 
Ett strålande sätt att komma igång med en ny rutin är att ta hjälp av någon som både piskar och peppar. Detta är precis vad personlig träning är hos oss på Fananamma. Är det sedan en ny träningsrutin, ett nytt tänk kring kosten eller att hålla fokus på ett starkare och mer positivt liv. 

 

Börja såhär:
Vi rekommenderar alltid att du börjar med en konsultation. Där vi sitta ner och i lugn och ro se över ditt mål. Tillsammans bygger vi en passande plan i enlighet med ditt mål. Under denna träff ser vi även över din kosthållning och andra resurser samt hinder som kan dyka upp under resans gång.  

Dina alternativ är bland annat:

  • Träna hos oss
  • Träna hemma
  • Kostrådgivning
  • Mentalträning

 

Träna hos oss
Efter konsultationen har din personliga tränare gjort upp en plan för din träning. Så nu är det dags för genomgång samt utförande. För oss är det både viktigt att din kropp svarar på rörelserna samt att du känner dig säker att utföra ditt program. Du som kund väljer själv om du vill ha pisk av din personliga tränare varje gång du tränar eller enbart vid start samt uppföljning av resultat. För bästa resultat rekommenderar vi två träffar utöver konsultationen. Se startpaket här

Träna hemma:
För att får in rutinen med hemmaträning rekommenderar vi att du har ett program som är upplagt för ditt mål och din kropp. Vi gör då upp ett program efter konsultationen som vi tillsammans går igenom hos oss på Fananamma. Teknik, fokus och utförande är viktigt för oss och för att du ska få de resultat du vill ha. Se även vårt alternativ för hemmaträning via vår onlinetjänst.

Kostrådgivning:
Vi på Fananamma tror på att "hålla det enkelt så det håller enkelt". Detta kan dock vara svårt i början och där kan vi hjälpa dig.

Efter din konsultation gör din personliga tränare upp en plan som passar ditt mål och den livsstil du önskar jobba för. Vi vill bygga starka kroppar med riktig mat och detta är även vår röda tråd i alla våra kostupplägg. Vi rekommederar även här att du tänker långsiktigt och då färdigt bokar in en uppföljning så du lättare kan hålla fokus på målet. Viktnedgång, viktuppgång eller rutiner som håller. Se även Personlig Träning Online med inritning på kost för mer stöd och inspiration i en livsstilsförändring. 

Mentalträning:
Våra vanor är till för att hjälpa oss i vardagen. Dock är det lätt att våra vanor förändras till ovanor om vi inte håller fokus på rätt. Här kan vi med hjälp av mentalträning och målfokusering hjälpa dig hitta en bana du känner att du kan jobba och bygga vidare på. Kontakta oss för mer information och bokning av konsutlation. 

Boka här!

Priser hittar du här