Om oss

Träning, livstil & kost
Vi hjälper dig hela vägen

Fananamma

Fananamma är startat och grundat av Fanny Lindström.

Fanny är Licensierad Personlig tränare med över 15 års erfarenhet inom träning och hälsa. Hon har jobbat fram Fananammas egna träningskoncept “IT” där fokus ligger på att utmana både psykiskt och fysiskt. Vi behöver våga ta första steget för att komma till nästa. Ett tankesätt som löper igenom hela företaget. Från hösten 2014 utökade Fananamma sitt gruppträningschema med nya klasser och även en ny instruktör, Susanne Sirén.

Läs mer om alla oss på Fananamma:

Fanny Lindström

Jag är en kvinna som tror på styrka. Jag är rak på sak, brutalt ärlig och vågar se saker och ting för vad de är. Det är med dessa styrkor jag hjälper mina kunder att komma förbi sina hinder i livet.

Jag älskar då musiken dundrar och svetten sprutar men också då lugnet faller i en nersläkt sal och alla hjärtan bultar som ett. Balansen som behövs för att få livet att le.

I nästan 20år har jag byggt upp en underbar samling av licenser och utbildningar som jag tillsammans med all arbetserfarenhet står stolt med. Jag har jobbat fram våra egna träningskoncept “IT” där fokus ligger på att utmana både psykiskt och fysiskt. Ibland behöver vi en vänlig knuff för att våga utmana.

Då jag inte agerar som den tränande och glassande entreprenör jag är lever jag livet på landet tillsammans med min man, mina barn och våra eko-djur! Efter ett liv med träning för tävling och fysisk prestation har jag hittat den “vardagsmotion” som passar mig. Jag tränar för att känna mig stark och för att orka med det fysiskt utmanande liv jag valt att älska och leva.

Susanne Sirén

Uppvuxen på Åland och bor nu i Jomala med min man och två barn. Jag är delägare i Fananamma AB och sitter på ekonomi sidan då du inte ser mig i salen som instruktör.

Jag är i princip allätare inom träning, men det som ligger lite extra varmt om hjärtat är kampsport och gruppträning.

Jag anser att träning skall vara roligt, utmanande och utvecklande. Detta använder jag för att pusha mina deltagare till de resultat de kämpar för. Jag vet att alla kan mera än vad dom tro och älskar därför att peppa och pusha mina kunder ur deras bekvämlighetszon!

Patricia Sirén

En glad och sprallig arbetsmyra är jag. Precis börjat jobba igen efter min mammaledighet och älskar det.

Min passion för mat har funnits sedan liten då jag ofta stod med pappa i köket och ville hjälpa till med middagen.
Jag är utbildad kock, servitör, bagare/konditor och även avklarat en hospitality management utbildning på högskolan.

Jag älskar nya utmaningar och en arbetsdag som inte är lik den andra, de är då man lär sig och utvecklas! I Fananamma köket är inget omöjligt och vi jobbar alltid mot nya mål och blicken framåt!

Att börja jobba i Fananamma köket var en av de bästa beslut jag gjort i mitt liv, att få laga riktig mat från grunden i kombinationen av surdegsbröd o sockerfritt bakande är precis vad jag älskar och brinner för!

Ida Snellman

Det är jag som är Ida Snellman. En sann finsmakare, lugn och super snäll tvåbarnsmamma från Borgå. Mig hittar du i köket på Fananamma.

Jag har alltid haft ett stort intresse för matlagning och hälsa och när jag började jobba på Fananamma fick jag äntligen kombinera dessa två på ett hållbart och underbart sätt. Idag njuter jag verkligen av att få laga och äta god och näringsrik mat för ett liv i rörelse. En självklarhet för att orka med träning, familj och livet. En kombination som får vem som helst att må bra!

Ken Landström

Jag är Ken Landström. En 31 årig ålänning som bor i Mariehamn tillsammans med min dotter Alma. Till vardags jobbar jag som handledare för utvecklingsstörda på Ålands Omsorgsförbund.

Jag har alltid tyckt om att röra på kroppen, men det var en period i mitt liv där jag levde på ett självdestruktivt sätt och var beroende av att injicera droger.

Friskvård blev min räddning från en tidig död och ett miserabelt liv. Därför betyder det mycket för mig att kunna dela min passion för det med andra.

Som instruktör strävar jag efter att vara så närvarande som möjligt med och se dig som tränar. Jag gillar också att utmana och knuffa dig förbi dina upplevda begränsningar.

Elin Liewendahl

Jag heter Elin Liewendahl och är en träningsgalen tjej på 23 jordsnurr som bor i Mariehamn.

Som 14 åring anlitade jag Fanny som PT och hon öppnade upp en helt ny värld för mig och ändrade min livsstil tidigt vilket jag är förevigt tacksam för. Mitt intresse för hälsa och träning har bara växt sen dess och jag älskar att tävla, utmana och bli utmanad.

På mina klasser vill jag hjälpa och pusha dig förbi alla eventuella hinder som du stöter på som kanske håller dig tillbaka från att ta ditt stora kliv vidare. Kan vara allt från självförtroende och dagsform till fysisk råstyrka och teknik. Jag kommer hålla din motivation uppe med att alltid servera nya utmaningar då du starkt och stolt kliver framåt på din resa.

Mitt mål är att du når dina mål .