Nyheter

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK &
INSTAGRAM

Zumba på schemat!

Från nästa vecka (vecka 40) kommer Zumba med Linnea finnas på schema!

Tisdagar kl. 17.00 och torsdagar kl. 19.00!

Stärkande val som Livsstil

Vi är många som vet att både magen, humöret och hela människan mår bra av att lämna bort det onödiga, men vad händer med kroppen och knoppen då du tänker långsiktigt istället för snabba fix?
I denna grupp får du redskapen som hjälper dig forma en rutin som skapar den livsstil du önskar leva. Vi går in på djupet i vad en ketogen kost är och kan ge dig då tanken får gå från snabba fix till långsiktigt. Vi pratar om olika alternativ för dig kring ett tänk med lågkolhydrat som bas och fokuserar på att skapa en förståelse kring kroppens härliga egenskaper för att på så sätt forma syftet för den livsstil du önskar jobba för.
Vi träffas 8ggr före jul och lär oss mer tillsammans om hur kroppen på bästa sätt stärks, utvecklas och ger dig mer energi i vardagen.
När: Start tisdagen den 26 oktober 19.00
Hur: 8 träffar i grupp + 2 individuella
Pris: 355€/deltagare
I priset ingår även två individuella träffar med Fanny (Före och efter grupp-perioden) all gruppträning på Fananammas, fri träning i vårt lilla gym och så även förmånligare matlådor ur vårt sortiment på Fananamma.
Anmäl dig redan idag 🖤
En stärkande livsstil gör gott för dig och de du har runtomkring dig ✨
Mail; fanny@fananamma.com

Ta tag i ditt liv – KomIgång träning&kost med Susanne

Denna grupp riktar sig till dig som känner att NU är det dags att ta tag i träningen och kosten än gång för alla! Du kommer få hjälp med rutiner kring både träningen och kosten. Du kan vara HELT nybörjare, gammal som ung eller kanske haft en tid där träningen bara inte blivit av.
Här i denna grupp pratar vi om rutiner, attityder och vanor. Vi ser över planeringen och kommer igång med de rutiner som skall hjälpa dig hålla den livsstil du önskar leva med nu och i framtiden.
4 veckor (5 träffar) av pepp och inspiration, gratis gruppträning, enkla hemmaövningar (med genomgång först) och den bästa start du kan önska dig!

Anmäl (bindande anmälan) dig till susanne@fananamma.com
Pris: 199€
Start: måndagen den 11 oktober kl. 16.00
(passar ypperligt att kombinera med vår lätt-puls klass som är kl. 17.00)

OBS! Begränsat antal platser, så först till kvarn!

Höstbrunch 10 oktober

Stela och ömma muskler?

Nu kan du även boka in dig på en terapeutisk töjning och muskelavspänning hos oss på Fananamma.
Att få hjälp med att stretcha igenom kroppen är inte bara skönt utan även ett väldigt effektivt sätt att öka rörlighet och muskelbalans i bland annat höfter, rygg och axlar.
Boka en 30min behandling (45€) eller 30+30 (79€) där vi kör lätt träning först och sedan en skön stretch på det ✨
Boka via mail Fanny@fananamma.com