Livsstil

Träning, livstil & kost
Vi hjälper dig hela vägen

Livsstil

Att ha en stark och stadig grund att stå på är viktigt för oss alla.

Kramar och ramar, trygghet, styrka och mod. Att våga säga det man tror i sitt hjärta är rätt, hur svårt det än må vara; för att bana väg för mer styrka och respekt för dig själv!!

Vi tror att värderingar, är något vi ibland behöver öva på och påminna oss om. Att bli bättre på att förstå vårt VARFÖR och rå om grunden vi står på för att varje dag bli lite tryggare och stoltare som den människa vi väljer att vara!

Läs mer om vårt utbud:

PT52 – Fananamma livsstil

Personlig Träning Online i ett HELT ÅR!
Detta är ett paket för dig som önskar bana in en ny livsstil på individuell basis. Kostupplägg för ditt mål, periodisering av din träning samt sex tillfällen för personlig träning där vägning och uppföljning ingår.

Pepp och pisk a la Fananamma; veckorapportering samt feedback, något som kommer att hjälpa dig hålla fokus. Du får även ett förmånligare pris på gruppträning (50% på ordinarie pris) och personlig träning hos oss på Fananamma.

Pris: 990€

PT-online

Vad är PT-online?
Svaret är beroende av ditt mål; vi utformar ditt upplägg utifrån det.
Du kan träna hemma, gruppträning, gym, utomhus, lagsport mm. den form som passar dig bäst. Veckoschemat för din träning och kostupplägg formar vi åt dig efter ditt mål, dina förutsättningar och din vardag.

När du valt ditt paket, startar vi upp dig genom att skicka startfrågor för din PT-online tid via mail/facebook. Du får tillgång till ett onlinesystem där du kan titta på videoklipp med utförande av övningarna i ditt hemmaträningsprogram. Vi kör alla våra kunder individuellt och svarar personligt på dina rapporter.

Pt-online paket
4 veckor (hemmaträning med videoklipp)= 49€
6 veckor = 200€
12 veckor = 350€
24 veckor = 550€
Fananammas livstilsprogram (52 veckor) = 990€ (1-4 rater)

Vad ingår i paketen?
Träningsupplägg (veckoschema)
Hemmaträningsprogram (Onlinesystem med videoklipp)
Kostrekommendationer
Online-hjälp: veckorapport och stöd/pisk
50% rabatt på gruppträning hos oss på Fananamma

Kom igång med Keto

Fananammas “Kom Igång med Keto” är ett kost upplägg där du som kund så smidigt som möjligt skall komma i en såkallade KETOS och med rätt hjälp och pepp nå det mål du lagt upp. Din kropp behöver fett för att locka fram dina keto-kroppar och därför är starten viktig och det är här vi kommer in.

Pris:
4 veckor – 200€
8 veckor – 350€
Anmäl dig till: fanny@fananamma.com

 

Vi hjälper dig såklart även med andra kostupplägg utifrån dina mål och förutsättningar. Kontakta oss så hittar vi en livsstil som tar dig dit du vill.

Vad är KETO?
Ketoner bildas i levern genom nedbrytning av fettsyror i en process som heter ketogenes.
Ketoner är tre vattenlösliga syror; acetoacetat, beta-hydroxybutyrat och aceton.
Ketonerna bildas i levern när det inte längre finns kolhydrater att förbränna. Då övergår kroppen, med hjälp av ketonerna, till att endast förbränna fett istället.

Fördelar med KETO?
När din lever börjat producera ketoner kommer din kropp att kunna använda dem som ren bränsle. Detta gör dig piggare, mer kognitivt alert och fokuserad.
Du håller ditt humör jämnare, hormonerna mer balanserade och suget på avstånd!
Din kropp kan nu även använda sig av det fett du har på kroppen för förbränning vilket vi ihop med kost upplägget använder till din fördel om en viktnedgång önskas.

Nackdelar med KETO?
Då ketonerna är syror kroppen även behöver bli av med så kommer din andedräkt lukta lite aceton (då du andas ut syran) och svetten lika så. En ganska lindrig nackdel om man får välja känner vi.

Våra livsstilsgrupper

En livsstilsförändring som håller då du jobbar med fokus på rätt från början. I alla våra grupper jobbar vi med våra tre fokusområden; träning, kost och det mentala biten som binder ihop hela paketet.

Våra paket:
Fananamma i grupp
Kom igång; träning&kost – nästa gruppstart söndagen den 19.1 kl.11.15
Kom igång- löpning – nästa gruppstart i vår 2020

Dessa grupper startar vi kontinuerligt. Följ oss på sociala medier och håll utkick för nästa start!

Anmäl dig till: info@fananamma.com

Samarbete mellan Fananamma och SömnAnalys

Har du problem med sömn?

Sömn är en livsviktig biologisk grundfunktion då kroppen återhämtar sig både fysiskt och psykiskt.

I dagens hektiska samhälle är en god natts sömn inte längre en självklarhet. Problem med sömn har negativa konsekvenser både på individnivå och på samhällsekonomisk nivå. Dålig sömn kan orsaka hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes 2, depression, högt blodtryck, övervikt, minnessjukdomar, ger försämrad effektivitet i arbete, ökar risken för olyckor (bl. a. trafikolyckor), sämre arbetskapacitet mm. Alla dessa faktorer har stora ekonomiska kostnader för samhället både gällande sjukvård och sjukfrånvaro på arbetsplatserna.

Företaget Sömnanalys kan hjälpa dom som har olika typer av sömnbesvär eller stress utan medicinering.

Först görs en noggrann analys av problematiken med hjälp av frågeformulär, intervjuer och eventuella mätningar. Därefter föreslår vi en behandling som är anpassad efter individuella behov.

Det är viktigt att utreda sömnproblem i tid och få rätt vård eftersom sömnrelaterade besvär kan ge allvarliga hälsoproblem.

Sömnanalys ordnar även kurser och föreläsningar om sömn och stress till företag, föreningar och myndigheter.

Läs mera på www.somnanalys.ax