Kost

Träning, livstil & kost
Vi hjälper dig hela vägen

Kost

Håll det enkelt så håller det enkelt!
Vi på Fananamma tror att du med riktig mat gjord på kärlek och omsorg bygger starka individer. Mat är något som för oss tillsammans; precis som träning! Vi vill tro att en hållbar livsstill går hand i hand med sunda matvanor, eget ansvar och FANtastisk träning.

Genom att hålla det enkelt så håller du det enkelt.
Planering, rutin och vilja.

Vi på Fananamma älskar att laga god mat och hitta på nya lösningar i vardagen. Vi vet också att alla inte delar denna passion med oss och därför har vi valt att göra det så enkelt som möjligt för dig. Detta ger dig mera tid över och kan då fokusera på det du behöver fokusera på i lugn och ro! Vi planerar, lagar och levererar.

Glassen

Vi är mer än stolta över att kunna erbjuda en riktig gräddglass gjord från grunden på finsk grädde, finskt protein och äkta kärlek. En lågkolhydrat glass utan tillsatt socker eller annat skräp. Se gärna innehållsförteckning längst ner på sidan.

Vi har fyra härliga smaker som säljs hos oss på Fananamma samt i butik.

Butiker som säljer vår glass just nu:
Varuboden-City (Mariehamn)
S-Market i Jomala
S-Market i Godby
Kantarellen i Jomala
Sparhallen i Jomala
Mattssons i Godby

Smakerna i butik:
Krämig Vanilj, Choklad,
Lakrits&Citron, Jordgubb.

Utöver dessa fyra favoriter älskar vi att experimentera med råvaror och smakkombinationer. Dessa goda ”specialare” säljer vi endast hos oss på Fananamma.

Vill du bli återförsäljare av glassen? Kontakta HB Handels!

 

Frukost

Hos oss har du möjlighet att ALLA vardagar äta frukost på plats eller ta med vår fantastiska TakeAway frukostpåse! Dessutom dukar vi alla fredagar upp vår frukostbuffé med lite extra godsaker.

TakeAway frukostpåse 
Proteinsmoothie
Nybakat rågsurdegsbröd a la Fananamma
Ägg
Kaffe/Te

Keto frukostpåse:
Chiapudding
Ägg
Ketobröd med pålägg
Kaffe/te

Pris: 9,50€ för take away eller 8,50€ på plats 

Mellanmål

Håll humöret med ett FANtastiskt mellanmål!

Chiapudding
Chokladmousse
Kokosbollar
Smoothies
Smörgåsar
Sockerfritt helggott

Laktosfritt, helt utan tillsatt socker och underbart gott!

Lunch & Take Away Middag

Vi håller det enkelt för dig så du också skall veta att du får i dig allt det goda för att orka leva det underbara liv du vill leva!

Lunch 8,5€
PowerBowl 12,50€
+ 1€ för take away

Köket stänger vardagar kl. 14.00

Caféet öppet mellan kl. 06.30-17.00 alla vardagar.

Räddaren i Nöden

Matlådan du snabbt och enkelt kan ta med och äta då du vill och behöver!

Hos oss på Fananamma hittar du alltid riktig mat som stärker in på djupet. Våra frysta matlådor är perfekt att ladda upp med under stressigare perioder eller de dagar tiden helt enket inte finns för matlagning. En matlåda mättar mer än väl en vuxen person eller två mindre magar. 5dl färdig mat.

Pris 5,50€ eller 10 lådor för 50€

Funderar du på att köra en “striktare period” och vill hålla fokus på din träning så hör du av dig för upplägg och pris. Vi fixar allt från frukost, mellanmål till lunch och middag åt dig!

Innehållsförteckning glassen

Krämig vanilj; Finsk grädde (laktosfri), äggula, erythritol, finsk mjölk (laktosfri), vatten, eko vaniljpulver, vassleproteinpulver (låglaktos)

Jordgubb; Finsk grädde (laktosfri), äggula, erythritol, finsk mjölk (laktosfri), vatten, eko vaniljpulver, vassleproteinpulver (låglaktos), finska jordgubbar

Citron&lakrits; Finsk grädde (laktosfri), äggula, erythritol, finsk mjölk (laktosfri), vatten, eko vaniljpulver, vassleproteinpulver (låglaktos), citron, eko rålakritspulver

Choklad; Finsk grädde (laktosfri), äggula, erythritol, finsk mjölk (laktosfri), vatten, eko vaniljpulver, vassleproteinpulver (låglaktos), salt

 

 

Matlagningskurser, inspirationsdagar och föreläsningar:

Eftersom vi brinner för den livsstil vi valt att leva, med sunda matvanor, riktigt mat och glädje till livet. Så delar vi mer än gärna med oss av detta!
Boka din inspirationsdag eller föreläsning genom att slänga iväg ett mail på: info@fananamma.com